|
|
#1 |
|
İ.T.C POLİSİ
Otomobili: clเ๏
Meslek: Ykb Hukuk
Okul: คภค๔๏lย ยภเ
![]() Tesekkür: 230
92 Mesajina 188 Tesekkür Aldi
|
Eurovision 2009 yapıldı halen söylentiler devam etmekde gönül isterdiki hadisemiz birinci olsun ama birinci şarkıya hak vermek lazım şahsen benim kulağıma hoş geliyor sözleri ise gayet anlamlı.. İşte Birinci şarkının İngilizce/Türkçe Sözleri... Alexander Rybak-Fairytale Years ago, when I was younger -Yıllar önce, ben gençken I kind a liked, a girl I knew -Bir kızı sevdim She was mine and we were sweet hearts -O(kız) benimdi ve sevgiliydik That was then, but then it’s true -Öyleydi, bu doğru I’m in love with a fairytale -Bir peri masalına aşığım Even though it hurts -Canımı yakmasına rağmen Cause I don’t care if I lose my mind, -Aklımı kaçırsamda umrumda değil I’m already cursed -Zaten lanetlenmişim ben Every day we started fighting -Her gün, kavga etmeye başladık Every night we fell in love -Her gece, aşık olduk No one else could make me sadder -Kimse beni üzemez But no one else could lift me high above -Kimse beni göğe çıkaramaz(memnun edemez) I don’t know what I was doing -Ne yaptığımı bilmiyorum When suddenly we fell apart -Aniden ayrıldığımız zaman Nowadays I cannot find her -Bugünlerde ona ulaşamıyorum But when I do we’ll get a brand new start -Yepyeni bir başlangıç yapmamızı kabul ettiğimde I’m in love with a fairytale -Bir peri masalına aşığım Even though it hurts -Canımı yakmasına rağmen Cause I don’t care if I lose my mind, -Aklımı kaçırsamda umrumda değil I’m already cursed -Zaten lanetlenmişim ben She’s a fairytale yeah -O(kız) bir peri masalı Even though it hurts -Canımı yakmasına rağmen cause I don’t care if I lose my mind, -Aklımı kaçırsamda umrumda değil I’m already cursed -Zaten lanetlenmişim ben
|
| Gökhanizm Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | KeL (05-20-2009) |
| ..:: İTC GRUP - RASGELE GRUP ::.. |
|
|
#2 |
|
Aktif Üye
Meslek: tekstil
![]() Tesekkür: 0
2 Mesajina 2 Tesekkür Aldi
|
sözleride üzel değil yorumuda güzel değil ingiltere azerbeycan türkiyenin arasında gecmesi lazımdı bence üc ülkeninde sarlıkarı hoştu
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
İ.T.C. POLİSİ
İsim: Yasin YAPAROĞLU
Otomobili: Mercedes 200D
Meslek: logistic
Okul: ege üni. mezun
Kan Grubu: A(rh+)
![]() Tesekkür: 419
215 Mesajina 311 Tesekkür Aldi
|
abi zaten komşular birbirine veriyorlar yapcak birşey yok bence seneye üünlü birini çıkarmasınlar hiç te kasmasınlar .
|
|
|
|
#4 |
|
Tuner
İsim: Özgün Rıza KIRCA
Otomobili: FORD 2.0 GTS
Meslek: İnşaat
Okul: ......
Kan Grubu: 0 RH (+)
![]() Tesekkür: 410
157 Mesajina 188 Tesekkür Aldi
|
her sene oldugu gibi kuzey ülkeleri birbirine oyverdi veyine birincilik bir kuzey ülkesinde kadı tamamen siyasi bir oylamaydı...
|
|
| ..:: İTC GRUP - RASGELE GRUP ::.. |
|
|
#5 |
|
Organizasyon Sorumlusu
İsim: FIRAT
Otomobili: fiat bravooo
Meslek: winzip mühendis :D
Okul: gemi inşaatı
Kan Grubu: F b rh (-)
![]() Tesekkür: 594
263 Mesajina 457 Tesekkür Aldi
|
oylama siyasiydi bence azerbeycan turkiye ve izlanda ilk üç olmalıydı norveci hiç beklemiyordum ama ilk beşe girerdi birinci oldu..
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|